نمای مینرال چیست؟

و اما در پاسخ به سوال بالا می توان گفت نمای مینرال یک محصول تزیینی مدرن و مقاوم با ترکیباتی از سنگریزه های معدنی و چسب های مخصوص برای نمای خارجی ساختمان است که قابلیت استفاده در سطوح مختلف دیگری نیز را دارد. نمای مینرال در واقع متشکل از سنگ ریزه‌های معدنی مانند مرمر، گرانیت و کوارتز است. این مواد معدنی در ترکیب با یکدیگر به تنهایی قابل استفاده نیستند و از این رو آن‌ها را با انواع رنگ‌های طبیعی، رزین‌ها و چسب‌ها، مواد مقاوم در برابر اشعه ماورای بنفش و روان کننده‌ها ترکیب‌ می‌کنند تا بتوان به ویژگی‌های به خصوصی دست یافت.

مواد تشکیل دهنده نمای مینرال افق گستر

مواد اصلی و تشکیل دهنده نمای مینرال افق گستر ترکیی از بهترین سنگ های معدنی ایران است

سنگ دانه های گرانیتی

مقاومت سنگ دانه گرانیت در برابر عوامل محیطی مثل باران اسیدی، یخ زدگی و هوازدگی بالا بوده و به راحتی خش بر نمی دارد این سنگ ریزه ها در برابر لکه دار شدن نیز مقاوم است. در نتیجه برای فضای داخلی و خارجی ساختمان های مسکونی، تجاری و صنعتی بسیار مناسب است.

میزان تخلخل سنگ دانه های گرانیت بسیار پایین است (ضریب جذب آب بین 0.17 تا 0.5 درصد) و همین قضیه سبب شده تا سنگ دانه گرانیت در برابر نفوذ آب مقاوم باشد. لذا اگر کمی دقت کرده باشید از این سنگ در ساخت سینک روشویی، کفپوش و … استفاده می شود. برخلاف سنگ مرمر، سنگ گرانیت در برابر قارچ ها و سایر میکروارگانیسم ها مقاوم می باشد. به دلیل نقطه ذوب بسیار بالای این سنگ (حدود 700 درجه سانتی گراد) ، در برابر حرارت و تغییرات دمایی مقاوم می باشد و ظاهر و کارایی خود را حفظ می کند.
علاوه بر این ها سنگ دانه گرانیت در برابر گرما و سرما مستحکم است. لذا می توان از آن در پله ها، خاکریزها و ساختمان ها به طور گسترده استفاده کرد. در براب ضربه، فشار، سایش، شکستگی و به طور کلی صدمات جسمی و شیمیایی دارای مقاومت عالی است. پس اگر از این سنگ دانه ها در مکان های پررفت و آمد و شلوغ استفاده کردید. اصلا نگران تخریب و از بین رفتن نباشید. سنگ دانه گرانیت در اثر استفاده دچار سوختن و خرابی نخواهد شد.

سنگ های گرانیت

گرانیت از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار است و از جمله مقاوم ترین سنگ ها پس از الماس، سنگ های قیمتی و یاقوت کبود است.

نمای منیرال دارای چه مزایایی است؟

در پاسخ به این سوال مهم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

– زیبایی
– پایداری
– سبکی
– قابلیت نگهداری و تعمیرات ارزان تر
– اجرای سریع و صرفه جویی در زمان و نیروی کار
– قابل اجرا بر روی کلیه سطوح صاف مانند سیمان، دیوارهای کنفی و هر نوع سطح صاف دیگر
– جلوگیری از هدر روفتن زمان و هزینه
– بادوام و مقاوم و بی خطر بودن در مقابل خطرات زلزله
– عایق رطوبتی و مقاوم در برابر نفوذ آب
– وزن بسیار سبک این نما، صرفه جویی قابل توجهی در وزن ساختمان و صرفه جویی در هزینه فونداسیون و … در صورت محاسبات سازه ای دارد
– قیمت ارزان در مقایسه با سایر نماهای ساختمان مانند کامپوزیت، شیشه، سنگ و …
– تنوع منحصر به فرد در رنگها و دارای بیش از 35 رنگ طبیعی
– ماندگاری طولانی
– مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش، گرما و یخبندان
– قابل رقیق شدن توسط آب در زمان اجرا و کاملا سازگار با محیط زیست

افق گستر

نمای منیرال دارای چه معایبی است؟

نمای مینرال خود دارای معایبی نیست اما اگر شما از پودر های آنتی استاتیک در نمای منیرال استفاده نکنید باعث میشود گردوغبار زیادی به‌ مرور زمان جذب آن شده و چهره ساختمان را از بین برد.که این موضوع در شهرهایی که بسیار آلوده هستند، نمود بیشتری پیدا می‌کند.

بنابراین، احتمال آلوده شدن نما در صورت عدم استفاده از پودرهای آنتی استاتیک، از معایب نمای مینرال به حساب می‌آید.

از سایر معایب نمای مینرال می‌توان به آسیب‌پذیر بودن این نما در صورت عدم اجرای صحیح و استفاده از مواد اولیه نامناسب می باشد که باعث میشود در برابر رطوبت احتمال ترک‌خوردگی آنرا بالا ببرد.

برای پیشگیری از این اتفاق، بایستی از رزین اکریلیک و سیلیکون در نمای ساختمان استفاده کرد. در واقع، هرگونه سهل‌انگاری در اجرای درست نمای مینرال باعث از بین رفتن ظاهر زیبای ساختمان می‌شود. از این ‌رو، اجرای صحیح نمای مینرال اهمیت زیادی دارد و حتماً باید توسط اپراتور حرفه‌ای صورت بگیرد.

نمای مینرال مناسب چه نوع آب و هوایی است؟

بعد از اینکه متوجه شدیم نمای مینرال دارای چه مزایا و معایبی ست بهتر است به این موضوع هم توجه کنیم که آیا ایران عزیز ما که دارای آب و هوای چهارفصل می باشد اجرای این نما مناسب است یا خیر ؟

اینگونه میشود گفت که نمای مینرال افق گستر را شما به راحتی در تمامی نواحی با آب و هوای گرم و حتی خیلی خشک و یا مرطوب میتوانید استفاده کنید زیرا این نما به دلیل برخورداری از سنگ‌دانه‌های طبیعی، به‌ خوبی می‌تواند در برابر اشعه خورشید مقاومت کند. به صورتی که ساختمان حتی در گرم‌ترین روزهای سال نیز بیش ‌از حد گرم نمی‌شود. همچنین، نمای مینرال را می‌توان در مناطق مرطوب نیز به کار برد؛ فقط باید از پودرهای آنتی باکتریال استفاده کرد تا استحکام نما در برابر رطوبت افزایش یابد.

روش های اجرای مینرال

نمای مینرال را به دو روش می توان اجرا کردکه در ادامه توضیح مختصری در مورد این دو روش می دهیم:

1- اجرای نمای مینرال با ماله

در این روش همکاران و مجری های اجرا مواد نمای مینرال افق گستر را با ماله های فلزی مخصوص شروع به اجرا کرده که فقط از این روش در سطوح صاف و یکنواخت می توان بهره برد.

2- اجرای مینرال به صورت پاششی

این روش مخصوص که بیشتر برای سطوح ناهمواراستفاده میشودالبته ناگفته نماند از این روش هم می‌توان در سطوح صاف نیز استفاده کرد. برای اجرای آن، نخست مواد مینرال را به مخزن پیستوله منتقل می‌کنند و با فشار وارده از پیستوله، مینرال قابل‌ استفاده می‌شود.

در کل، این روش از سرعت اجرای بالایی برخوردار است و در عرض 24 ساعت نیز خشک می‌شود. با این ‌وجود، روش ماله‌ای دارای طول عمر و سادگی بیشتری است. به همین دلیل، محبوبیت بیشتری نسبت به روش پاششی دارد.